szolgáltatások:

Társaságunk elsősorban személyfuvarozással foglalkozik.

 


Szolgáltatásaink közé tartozik a dolgozók munkahelyre történő szállítása, repülőtéri transzferek.

Vállaljuk továbbá kisebb csomagok, gyártósori gépalkatrészek szállítását az Európán belüli leányvállalatok között. Rendkívüli megrendeléseket is igyekszünk gyorsan és pontosan végrehajtani, igény szerint a nap bármely szakában, legyen szó személy, csomag vagy irat szállításáról.
Autóbuszaink és személygépjárműveink a megrendelők igényei szerint közlekednek. Előzetes egyeztetés alapján, mód és lehetőség van a szerződésen kívüli változtatásokra.
A megrendelések telefonon vagy e-mailben történnek, a kiválasztott gépkocsi díjszabásait alapul véve.

Pl. az AGC Automotive Hungary Kft., Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. és az L&P Magyarország  Kft.-nél a szerződésünk nem csak a dolgozók munkahelyre történő szállítására korlátozódik. Rendszeresek a reptéri transzferek, szálloda és cég közötti transzferek, hivatalos iratok és jegyzőkönyvek szállítása a budapesti irodák, a tatabányai vállalatok, valamint az európai leányvállalatok között.
Telephelyünkön a gépjárművek javítását és karbantartását korszerűen felszerelt műhelyben szakképzett szerelő végzi.Előzetes megbeszélés alapján, igény szerint egyéb gépjárművek javítását, karbantartását is elvégezzük.